Σε κέντρο του ελληνικού πόλο μετατρέπεται σήμερα και αύριο η πόλη της Λάρισας, καθώς το τοπικό Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Πολιτείας θα φιλοξενήσει το φάιναλ φορ Κυπέλλου τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών.

Σήμερα θα διεξαχθούν οι τέσσερις ημιτελικοί και αύριο οι δύο τελικοί, με τη συμμετοχή των ΑΕΚ, ΑΝΟΓ, Ολυμπιακού και Εθνικού στις γυναίκες και των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Υδραϊκού και Βουλιαγμένης στους άνδρες.

Χθες πραγματοποιήθηκε και η συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών, με τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Κυριάκο Γιαννόπουλο, τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, τον δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Μόρα και τον πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής Θεσσαλίας της ΚΟΕ, Γιώργο Κατσαντώνη, να απευθύνουν χαιρετισμούς. Μίλησαν φυσικά όλοι οι προπονητές και αρχηγοί των ομάδων.

Όπως τονίστηκε από τον Κυριάκο Γιαννόπουλο, οι δύο αυριανοί τελικοί θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, ενώ σε σχετική ερώτηση που του έγινε για την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες επεσήμανε: «Θα έρθει συγκεκριμένος αριθμός φιλάθλων από κάθε ομάδα. Ονομαστικά δόθηκε από κάθε ομάδα η λίστα στην ομοσπονδία, που σημαίνει ότι καθένας που θα παρακολουθήσει τους αγώνες αυτό το διήμερο θα πρέπει να είναι δηλωμένος ονομαστικά».

Το πρόγραμμα των φάιναλ φορ

ΣΗΜΕΡΑ (16/4) - ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

16.00: ΑΕΚ – ΑΝΟ Γλυφάδας (γυναίκες)

17.30: Ολυμπιακός – Εθνικός (γυναίκες)

19.00: Ολυμπιακός – ΑΕΚ (άνδρες)

20.30: Υδραϊκός – Βουλιαγμένη (άνδρες)

ΑΥΡΙΟ (17/4) - ΤΕΛΙΚΟΙ

17.00: Τελικός γυναικών

19.00: Τελικός ανδρών

fosonline.gr