Είναι πια με την πλάτη στον τοίχο... Η ΑΕΛ δεν τα κατάφερε την Τετάρτη (30/3) στα Πηγάδια, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την Ξάνθη για την 27η αγωνιστική του 1ου (Βορείου) ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2 και με τις ελπίδες της για την πρωτιά και τη συμμετοχή στα μπαράζ με τον πρωταθλητή του 2ου ομίλου να περιορίζονται στο ελάχιστο.

Οι «βυσσινί» παρέμειναν στους 53 βαθμούς και είναι πλέον στο -11 από την πρωτοπόρο Βέροια, συνεπώς όλα δείχνουν ότι το όνειρο της επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα 1 σβήνει για την ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη.

Οι Θρακιώτες, από την πλευρά τους, με 43 βαθμούς βρίσκονται στην 4η θέση της κατάταξης.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του παιχνιδιού, ο Γκόμες στο 18' με σουτ με το εξωτερικό φάλτσο βρήκε δίχτυα από θέση μέσα αριστερά και άνοιξε το σκορ, με τους Θεσσαλούς να χάνουν μοναδική ευκαιρία για το 1-1 στο 34', όταν ο Όγκμποε βγήκε στο τετ α τετ με τον Ίτσο, αλλά καθυστέρησε χαρακτηριστικά και ο γκολκίπερ των ακριτών μπλόκαρε.

Δύο λεπτά άγγιξε το 2-0 η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη, με τον Τζανακάκη να επιχειρεί το μακρινό σουτ και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, για να φύγει άουτ.

Στο 53' όλα τελείωσαν, καθώς ο Διαμαντόπουλος με ωραίο σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Θεοδωρόπουλο για το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να βγάλουν καμία αντίδραση από εκεί και πέρα.

Στο 87' ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε ένα σουτ του Αλί Μπαμπά λίγο έξω από την περιοχή και το σφύριγμα της λήξης σφράγισε τη δίκαιη επικράτηση των γηπεδούχων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Tσακαλίδης του Συνδέσμου Χαλκιδικής με βοηθούς τον Δημητριάδη του Συνδέσμου Καστοριάς και τον Αϊναλή του Συνδέσμου Μακεδονίας.

Κίτρινες: 88' Παπάζογλου - 42' Γαρουφαλιάς, 47' Ομάρ, 85' Γιάκος, 90'+5 Μιλτιάδης.

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Ίτσο, Τζανακάκης (70' Πολίμος), Ουνγιαλίδης, Μπάτζιος, Μιχαήλ, Δόρης (78' Παπάζογλου), Γκόμες, Τσέλιος (90' Τσιλιγγίρης), Κρητικός (90' Τσελεμπάκης), Αλί Μπαμπά, Διαμαντόπουλος (90' Δημητριάδης).

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ομάρ, Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Κολομπίνο (72' Ραμίρεζ), Γαρουφαλιάς (46' Γιάκος), Κ. Παπαγεωργίου (65' Τσουμάνης), Γλυνός (46' Νίνο), Μαυριάς (65' Μιλτιάδης), Όγκμποε.

a-sports.gr