Για δεύτερο σερί παιχνίδι η ΑΕΛ... κέρασε θρίλερ τους οπαδούς της, αλλά χαμογέλασε εκ νέου.

Την Κυριακή (27/3) η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη τα βρήκε σκούρα ενάντια στον Πιερικό στο ματς του Αλκαζάρ, για να κερδίσει τελικά με 1-0 και με τον Μάριο Όγκμποε να δίνει τη λύση στο 90'+4 στην αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής του 1ου (Βορείου) ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2.

Έτσι, οι «βυσσινί» έφτασαν τους 53 βαθμούς και παρέμειναν ζωντανοί στη μάχη για την πρωτιά, καθώς διατηρήθηκαν στο -8 από την πρωτοπόρο Βέροια, με τους φιλοξενούμενους από την πλευρά τους να μετρούν 23 πόντους στη 13η θέση, όντας στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ήταν ανώτερη η θεσσαλική ομάδα, είχε την υπεροχή και ο Όγκμποε βρήκε δίχτυα με κεφαλιά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, για να πανηγυρίσει το πολύτιμο τρίποντο η ΑΕΛ, που προερχόταν από το διπλό στο 96' κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκορτσίλας του Συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς από τον ίδιο Σύνδεσμο τους Πάτρα και Νατσιόπουλο.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος (75' Νίνο), Ομάρ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Θ. Παπαγεωργίου (46' Τσουμάνης), Κ. Παπαγεωργίου (75' Γιάκος), Νικολιάς (46' Γλυνός), Μαυριάς (53' Μιλτιάδης), Όγκμποε.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Τζήμας, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Μηλιώτης (60' Χαντζάρας), Γιαλαμίδης (42' λ. τρ. Κουκόλης), Κριμιτζάς, Ίτσιος (67' Φωκαΐδης), Ζαφειράκης, Τόσκας, Μπουόλι, Εμπουέλε (60' Κανούλας).

a-sports.gr