Οδυνηρή «λευκή» ισοπαλία (0-0) με τον Ολυμπιακό Βόλου για τους «βυσσινί», που έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν στην κορυφή την Βέροια , δύο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Δυναμικές και ανταγωνιστικές οι δύο ομάδες από τα πρώτα λεπτά, με την ΑΕΛ να έχει φάση με το σουτ του Μαϊδανού στο 12' λεπτό, με την μπάλα να κοντράρει και να απομακρύνεται σε πλάγιο άουτ.

Στο 16' λεπτό, ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε ευκαιρία με το πλασέ υπό πίεση του Ξύδα μετά από κάθετη του Κότος, με την μπάλα να καταλήγει  στην αγκαλιά του τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλου.

Στο 36' λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν ένα πολύ καλό σουτ του Ραμίρεζ μέσα από την περιοχή, με τον Ξενοδόχοβ να κρατάει το "μηδέν" στην εστία του.

Το σκορ του ημιχρόνου παραμένει στο 0-0.

Στο 50' λεπτό, η ΑΕΛ είχε μια φάση με το πλασέ του Παπαγεωργίου στο 50' λεπτό, ενώ για τους φιλοξενούμενους, ο Κουντουριώτης βγήκε τετ-α-τετ μετά από πάσα του Σιαφά στο 52' λεπτό,  όμως ο Θεοδωρόπουλος απόκρουσε σε κόρνερ.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν φάσεις με το σουτ του Ξύδα στο 64' λεπτό και την κεφαλιά του Μαρκοπουλιώτη, ένα λεπτό αργότερα (65' λεπτό), με τον τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλο να κρατάει το μηδέν.

Οι βυσσινί ανέβασαν ρυθμό στα επόμενα λεπτά και είχαν μια πολύ καλή διπλή ευκαιρία στο 86' λεπτό, αρχικά με την κεφαλιά του Μαξιμένκο και μετά, με την κεφαλιά του Τσουμάνη, η οποία πέρασε άουτ. Το τελικό σκορ παρέμεινε στο 0-0.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Ραμίρεζ (62′ Νίνο), Κολομπίνο (46′ Τσουμάνης), Γιάκος (46′ Κ. Παπαγεωργίου), Όγκμποε, Νικολιάς (53′ Μαυριάς), Γλυνός (62′ Μιλτιάδης).

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Παπακώστας, Γραικός, Μαρκοπουλιώτης, Κόλα, Μάνγκα, Φιλίποβιτς, Ξύδας (74′ Χατζής), Βερνάρδος, Σιαφά, Κότος (53′ Ντιαμπί).

liganews.gr