Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το τελευταίο ματς της ομάδας μας στο στάδιο Αλκαζάρ, που επικράτησε με 5-0 του Διαγόρα Ρόδου στην τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου της betsson Super League 2.

Η ΑΕΛ είχε σε όλη τη διάρκεια τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να επιβάλει από το πρώτο λεπτό τον ρυθμό της σκοράροντας τα τέσσερα από τα πέντε τέρματα στην επανάληψη.

Στο 16’ μετά από ωραία ενέργεια των παικτών μας, ο Νικολιάς βρήκε τον Αντράντα έξω από την περιοχή κι αφού έπαιξε ωραία το ένα-δύο με τον Τσιριγώτη κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την ΑΕΛ.

Κι αν το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον δείκτη του σκορ… χαμηλά, οι «βυσσινί» ήταν «χορταστικοί» στο δεύτερο μέρος.

Στο 60’ με την ΑΕΛ να χάνει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, ο Κώστας Παπαγεωργίου μπήκε στην περιοχή μετά από αντεπίθεση και από θέση τετ-α-τετ δεν αστόχησε για το 2-0. Στο 74’ ο Μιλτιάδης δέχθηκε την κάθετη πάσα του Πεντρόσο και πέτυχε το παρθενικό του γκολ στην επαγγελματική του καριέρα για το 3-0.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μάριος Ογκμπόε, που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή. Στο 82’ ο Πλέγας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, με τον επιθετικό των «βυσσινί» να εκτελεί α λα… πανένκα για το 4-0, ενώ ο ίδιος στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Όμορφη εικόνα στο στάδιο Αλκαζάρ… η στιγμή που ο νεαρός τερματοφύλακάς μας, Λάμπρος Αντωνόπουλος, κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της ομάδας και μαζί με τον Κυριάκο Ζησούλη που πέρασαν ως αλλαγή καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους.

Η αυλαία της φετινής σεζόν για την ομάδα μας θα πέσει στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης του Βόλου, όπου την Τρίτη (20/6. 17:00) θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου στη συνέχεια του ματς που είχε διακοπεί στις 7 Απριλίου στο 50ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος (67′ Αντωνόπουλος), Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (46′ λ.τ. Κοσσονού), Μαξιμένκο, Παπαγεωργίου Αθ., Πλέγας, Αντράντα, Παπαγεωργίου Κ. (67′ Ζησούλης), Νικολιάς (46′ Μιλτιάδης), Πεντρόσο, Τσιριγώτης (60′ Ογκμπόε)

Διαγόρας Ρόδου (Διγκόζης): Γαλάνης, Πετράκης, Γιανναράκης (49′ λ.τ. Χότζα), Γκρόζντανιτς, Ξεπαπαδάκης, Καραμάνης, Τσιαντούλας, Μιχόπουλος (46′ Bουργουντζής), Μπούμπας (53′ Καβαλιέρι) , Παραστατίδης (46′ Παπαϊωάννου), Αρίας