Λάρισα και Παναθηναϊκός Β' αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 2, με το «τριφύλλι» να ισοφαρίζει στις τελευταίες στιγμές του ματς.
Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στη τελευταία του φάση, ΑΕΛ και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Αλκαζάρ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 2. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με τον Δημήτρη Μαυρία στο 34'. Οι «πράσινοι» ισοφάρισαν με τον Μπιλάλ στο 51' και οι γηπεδούχοι ξαναπήραν τοι προβάδισμα στο 69' με τον Καλουτσικίδη. Οι «βυσσινί» κρατούσαν τη νίκη μέχρι το 97' αλλά ο Ρόμπι έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα η Λάρισα βρίσκεται στη 4η θέση με 16 πόντους και η δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού στη 10η θέση με 10.

Λάρισα: Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Κοσσονού, Πλέγα, Γαρουφαλιά, Κ. Παπαγεωργίου, Αντράντα, Θωμαΐδης, Μαυρίας, Νίνο, Πεντρόσο.

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος, Σιδεράς, Μαρτίνης, Ανδρικόπουλος, Εμπόι, Νταμπίζας, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Ρόμπι, Μπιλάλ, Καραμπάς.

(*) φωτογραφία: INTIME