Τον καθιερωμένο αγιασμό, για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, πραγματοποίησε η ομάδα Σ.Φ.Α.Ν. «ο Κίσσαβος» Συκουρίου, το απόγευμα της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Ιερέας της ενορίας Συκουρίου π. Γεώργιος.

Στην τελετή, εκτός των ποδοσφαιριστών, του προπονητή και της Διοίκησης της ομάδας, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο Αντιδήμαρχος Δ. Ε. Αμπελακίων και μέλος της Διοίκησης της ομάδας κ. Ζήσης Γκανάτσιος και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Γιώργος Νικολάου.

Ο π. Γεώργιος αγιάζοντας τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε να είναι μια νικηφόρα χρονιά για την ομάδα και κυρίως υγεία στην διοίκηση, στον προπονητή και στους παίκτες.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης: «Θέλω να σας ευχηθώ υγεία, καλή ποδοσφαιρική και αθλητική χρονιά γεμάτη επιτυχίες. Πιστεύουμε ότι και φέτος θα τα πάτε πολύ καλά και θα αποδείξετε την ποδοσφαιρική σας αξία. Χαίρομαι που η ακαδημία έχει τόσα πολλά παιδάκια και εύχομαι να σας διαδεχθούν στην ιστορική ομάδα μας.

Ως Δήμος να ξέρετε ότι είμαστε κοντά σας και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζουμε τις προσπάθειές σας όχι με λόγια αλλά με έργα, το έχουμε αποδείξει και θα το αποδείξουμε ξανά και στο μέλλον».

Στο τέλος, ο Δήμαρχος κ. Μανώλης και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Νικολάου, παρέδωσαν στην ποδοσφαιρική ομάδα έναν απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας, με την ευχή ποτέ να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί. Ωστόσο, ο κ. Νικολάου μίλησε για την σημασία που έχει το συγκεκριμένο μηχάνημα να βρίσκεται σε κάθε αθλητικό σωματείο, έτσι ώστε να υπάρχει μία ασπίδα προστασίας σε περίπτωση που χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί.