Στις 14 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις μαύρων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στην πόλη της Λάρισας, με διοργανωτή τον Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Οι αθλητές του συλλόγου εξετάστηκαν από τον επίσημο εξεταστή Ελλάδος κ. Bασίλειο Κουκουλέτσο, στην επίσημη ύλη η οποία περιελάβανε πούμσε (φόρμες), ονοματολογία, αυτοάμυνες, θεωρία, αγωνιστικό, βασική τεχνική και θραύση ξύλων.

Η απόκτηση της μαύρης ζώνης είναι η αφετηρία του αθλήματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για την πολυετή προσπάθεια, τους γονείς που είναι αρωγοί, τον προπονητή κ. Χρήστο Ζεϊμπέκη και τον εξεταστή κ. Βασίλειο Κουκουλέτσο.

Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν έχουν ξεκινήσει και μπορείτε να την πραγματοποιήσετε δωρεάν από την ιστοσελίδα του Συλλόγου. Θα βρείτε παιδικά, προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα, με τις προπονήσεις να ξεκινούν το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, αλλά και επιλογές σε προπονητήρια.

Επόμενος σταθμός η θερινή προετοιμασία όπου θα πραγματοποιηθεί στο εξωτερικό στο Βελιγράδι της Σερβίας, στον σύλλογο GALEB με προπονητή τον κύριο Ντράγκαν Γιόβιτς με την συνέχεια να είναι σε camp της Ελλάδας, για όλες τις ηλικίες και επίπεδα αθλητών.