Για τεχνικούς λόγους ακυρώθηκε διεθνής ανοιχτός διαγωνισμός που είχε προκηρύξει ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου ύψους, παρακαλώ, 3.584.675 ευρώ! Πρόκειται για διαγωνισμό με κλειστές προσφορές για την ανάδειξη οργανισμού εκτέλεσης του διακρατικού προγράμματος "G.I. spirits with tradition Multinational Programe between Greece and Bulgaria for Promotion of spirits with Geographical Indication (Tsipouro Tirnavou Bourga ska Muscatova Rakya Pomoriy ska Grozdova Rakya)" σχετικά με ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης αγροτικών προϊόντων στην εσωτερική αγορά και σε τρίτες χώρες. 

Οι προσφορές έπρεπε να παραδοθούν στα γραφεία του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου μέχρι τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015. Ωστόσο, ο εν λόγω διαγωνισμός ακυρώθηκε για τεχνικούς λόγους, και θα προκηρυχθεί εκ νέου. Σύμφωνα με την πρώτη προκήρυξη, η υλοποίηση του έργου θα γίνει σε συνεργασία με το Regional Vine and Wine Chamber South Coast της Βουλγαρίας. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής δράσεις: ταυτότητα προγράμματος, Δημόσιες Σχέσεις, προώθηση, διαφήμιση, συμμετοχή σε εκθέσεις και έξοδα μετακίνησης στις χώρες- στόχους. Η διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος θα είναι 3 χρόνια και ο συνολικός προϋπολογισμός 3.584.675 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Όχι παίζουμε…