Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων εντοπίστηκε χθες (15-01-2015) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων καφενείο, στο οποίο διεξαγόταν παράνομο τυχερό παίγνιο. 

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο ημεδαποί, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και ένας παίκτης, ηλικίας 31 και 53 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της παραβίασης της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών και της παραβίασης υγειονομικών διατάξεων.  

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση πληροφοριών, αστυνομικοί μετέβησαν στο συγκεκριμένο καφενείο, όπου  διαπιστώθηκε ότι ήταν εγκατεστημένα και σε λειτουργία τέσσερα παιγνιομηχανήματα, σε ένα από τα οποία διενεργούταν το τυχερό παιγνίο «τρίλιζα», με συμμετέχοντα ως παίκτη τον 53χρονο συλληφθέντα. 

Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στερούταν πιστοποιητικού υγείας από την αρμόδια Αρχή. 

Από το χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν συνολικά τα τέσσερα προαναφερόμενα παιγνιομηχανήματα και το χρηματικό ποσό των (35,5) ευρώ που βρέθηκε μέσα σ’ αυτά, ενώ από την κατοχή του ιδιοκτήτη κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (110) ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιγνίων.   

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων.