Με τον εαυτό του τα έχει ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ, Παναγιώτης Τζαναβάρας, για το γεγονός ότι, ενώ γνώριζε, ήλθε για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα να εργαστεί στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μιλώντας στο Δημοτικό ραδιόφωνο είπε:

«Ναι μετάνιωσα. Έκανα λάθος, γιατί ενώ ήξερα τι γίνεται στην ΑΕΛ, ο πρόεδρος μου είπε διάφορα, με δελέασε, είπε ότι θα δουλεύαμε εν λευκώ, δε θα άλλαζε το προπονητικό τιμ μέχρι το τέλος, είδα το αναμορφωμένο προπονητήριο και άλλαξα γνώμη. Μπορώ να πω ότι την πάτησα!».

 Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει η κατάσταση στην ΑΕΛ είπε: «Δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει όσο γίνονται αυτά. Είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας. Αν δεν αλλάξει αυτή θα συνεχίσει το ίδιο» και συνέχισε για τον ιδιοκτήτη: «Επεμβαίνει στην προπόνηση, στο ένα στο άλλο, κάνει παρεμβάσεις παντού και σε όλα. Έχει γύρω του ανθρώπους που τον επηρεάζουν και χαλάει όλη η άποψή του για την ομάδα. Γίνεται μεγάλη ζημιά και του δημιουργούν ανασφάλειες και αυτός τους ακούει. Παρεμβαίνει σε όλα. Στη διάρκεια της προπόνησης, σε λεπτομέρειες που δεν είναι δουλειά του». 

Γράφει ιστορία… γενικώς.