Μια χαλαρή βραδιά στην Αθήνα απόλαυσαν την Πέμπτη ο πρόεδρος της γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ μαζί με τα μέλη της αποστολής του, τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρας και άλλους επίσημους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Λαρισαίος Λάκης Λαζόπουλος.

Έπειτα από το επίσημο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του Γάλλου προέδρου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, οι κ.κ. Ολάντ και Τσίπρας μετέβησαν στο  Γκάζι και συγκεκριμένα στον δεύτερο όροφο του πολυχώρου τέχνης και πολιτισμού «Gazarte».

Οι δύο αρχηγοί έφτασαν στον πολυχώρο λίγο πριν της 11 το βράδυ με το ίδιο αυτοκίνητο, προκειμένου να διασκεδάσουν στην εκδήλωση που διοργάνωσε η γαλλική πρεσβεία στην Ελλάδα και η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλος πρόεδρος και ο Έλληνας πρωθυπουργός άκουσαν γαλλική μουσική, ενώ ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος συνέβαλε στο να διοργανωθεί η βραδιά.

Επίσης, τον Φρασνουά Ολάντ συνόδευσαν, μεταξύ άλλων, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν και η υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας, Φλερ Πελερέν.

Οι δυο αρχηγοί αποχώρησαν από το «Gazarte» λίγο πριν τις 12 το βράδυ, αλλά με διαφορετικά οχήματα. Πρώτος έφυγε ο κ. Ολάντ και στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας. Ωστόσο, προτού αποχωρήσει από το Γκάζι ο Γάλλος πρόεδρος, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον πολυχώρο, είπε ότι πέρασε πολύ καλά στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από νωρίς το βράδυ η περιοχή γύρω από το «Gazarte» είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έλεγχαν τη διέλευση κάθε πολίτη, ενώ χρησιμοποιήθηκε και γερανός προκειμένου να απομακρύνει τα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στους παράπλευρους δρόμους.

Με πληροφορίες από protothema.gr