Καινούριο ζευγάρι ξεκινάει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» καθώς θα αποχωρήσουν ο Χάρης(Πάνος Βλάχος)και η Βάσω (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) που σύμφωνα με το σενάριο θα παντρευτούν.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του καναλιού ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Επιθυμιάδη έρχονται τον Ιανουάριο στον Alpha για να… αρχίσουν τη μουρμούρα!

Η Στέλλα (Δανάη Επιθυμιάδη) υποδύεται ένα όμορφο κορίτσι από τη Λάρισα, πολύ αφοσιωμένο στη δουλειά του, που δεν μπορεί να κάτσει σε μια μεριά, είναι υπεύθυνη και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ο Νικήτας (Γιάννης Τσιμιτσέλης) από την άλλη είναι ενα όμορφο αγόρι απ’ το Παγκράτι, που θέλει να αράζει, έχει τη δουλειά για παιχνίδι, δεν είναι καθόλου του προγράμματος και τα αφήνει όλα για την τελευταία στιγμή.

Κι ενώ κανείς δεν θα πίστευε ότι μια εργασιομανής οικονομολόγος κι ένας ξέγνοιαστος γεωπόνος θα μπορούσαν να ταιριάξουν, τρία χρόνια μετά το πρώτο τους ραντεβού έχουν δέσει για τα καλά, παρά τις διαφορές τους.

Τα γυρίσματα με το καινούργιο ζευγάρι της «Μουρμούρας», θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες και θα αρχίσουν να προβάλλονται τον Ιανουάριο.

X.A.