Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το σεμινάριο σύγχρονου χορού τεχνικής Graham που πραγματοποίησε το studio θεραπευτικής κίνησης θεραmove σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών, πριν από λίγες μέρες, στο αμφιθέατρο στο Μύλο του Παππά (2ος όροφος-κεντρικό κτήριο).

Το σεμινάριο είχε θέμα την προσέγγιση της τεχνικής Martha Graham και την ποιότητα της κίνησης μέσω του visualizing images με εισηγητές τον Γιώργο Παπαδόπουλο, πτυχιούχο του Fittess I.A.F.A College in 2000, απόφοιτο της Κρατικής Ορχηστρικής Τέχνης (2006) και του Independent Programme στη Νέα Υόρκη της Ακαδημίας της Martha Graham, και τον Ηλία Μπαγεώργο, ενεργό μέλος στη θεραmove ως δάσκαλος κλασικού και σύγχρονου χορού, ο οποίος σπούδασε χορό και διδασκαλία χορού στο Θεσσαλικό Μπαλέτο (Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Λάρισας).

Η κλασική του παιδεία από το μέντορά του, Γκες Μίχοφ, αποτέλεσε τη βάση της πορείας του ως καλλιτέχνη και χορευτή με συμμετοχές σε Ευρωπαϊκά και Ελληνικά Festival και συνεργασίες σε projects πάνω από 50 χορευτικών και θεατρικών παραστάσεων με αναγνωρισμένες ομάδες.

Από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα μπορεί να συμπεράνει ο καθένας πόσο μεγάλο και σημαντικό καλλιτεχνικό δυναμικό διαθέτει η πόλη. Επίσης, πως υπάρχει ενδιαφέρον για καθετί ωραίο και δημιουργικό συμβαίνει.