Με τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη συνεχίζεται το 44ο Φεστιβάλ Ολύμπου.

Σήμερα Σάββατο 8 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο αρχαίο θέατρο Δίου, το κοινό μπορεί να απολαύσει τη συναυλία με τον γνωστό τραγουδοποιό Γιάννη Χαρούλη με τίτλο «Χίλια καλώς εσμίξαμε».

Ο Γιάννης Χαρούλης μετά τις sold out παραστάσεις του το χειμώνα σε Ελλάδα και εξωτερικό, επισκέπτεται το Φεστιβάλ Ολύμπου.

Ο καλλιτέχνης με το λαούτο του και την ιδιαίτερη φωνή και παρουσία του πάνω στη σκηνή, θα οδηγήσει το κοινό μουσικά μέσα από ένα οδοιπορικό στο χτες, θα βαδίσει στο σήμερα με αξιοζήλευτες ηχητικές μνήμες και θα συνεχίσει χτίζοντας το μουσικό μέλλον.

Ανήσυχος και πρωτοπόρος από την μια, παραδοσιακός από την άλλη, ροκάρει με το λαούτο του σε μουσικά μονοπάτια όπου ο ηλεκτρισμός συναντά αρχέγονους ήχους της Κρήτης.

Η παράδοση, η λαϊκή ιστορία, η σύγχρονη δημιουργία, οι ποιητές μας, οι στιχουργοί μας, τραγούδια που αγαπήσαμε, στίχοι που τραγουδήσαμε, θα γίνουν ένα με τη φωνή του Γιάννη Χαρούλη, θα γίνουν ένα με τις φωνές των χιλιάδων που θα αγκαλιάσουν και πάλι αυτή την μουσική εμπειρία.

Μαζί του οι μουσικοί: Λευτέρης Ανδριώτης/ λύρα, Μιχάλης Καλκάνης/ κοντραμπάσο, Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά, Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ κιθάρα, Πάνος Τόλιος / τύμπανα.