Μια υπέροχη μουσική εμπειρία έζησαν όσοι χθες το βράδυ παρακολούθησαν το Ρεσιτάλ ''Μυστικός Έρωτας'' του συνθέτη Δημήτρη Μαραμή που έλαβε χώρα στο Μικρό Θέατρο Λάρισας. Σήμερα, Κυριακή 13/12 ώρα 21.15 για μια τελευταία βραδιά, ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής θα παρουσιάσει το ρεσιτάλ ''Μυστικός Έρωτας'' στο κοινό της Λάρισας. Κρατήσεις : 2410549777

Ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής με τον εξαιρετικό ερμηνευτή Θοδωρή Βουτσικάκη μετά την περσινή τους επιτυχία στη Λάρισα επιστρέφουν στο Μικρό Θέατρο για να παρουσιάσουν την πρωτότυπη συναυλία τους Μυστικός Έρωτας μαζί τους ο Λαρισαίος τενόρος με τη μαγευτική φωνή Βασίλης Κούρτης. 

Ο Μυστικός Έρωτας παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στη Λωζάνη της Ελβετίας, στο Φεστιβάλ Σερίφου, και σε άλλα μέρη αποσπώντας θερμότατη υποδοχή. Ο Μυστικός Έρωτας είναι ένα ρεσιτάλ-σπουδή στην ποίηση του έρωτα.

Μυστικός Έρωτας είναι ο ανομολόγητος, ο κρυφός, ο σκοτεινός έρωτας, τα ανείπωτα λόγια που κρύβονται σε μια μικρή μουσική, σε ένα τραγούδι. Το επίθετο μυστικός, με τη βιβλική σημασία του, υποδηλώνει τη μύηση στον έρωτα μέσα από τη μουσική, τον λόγο και τις εικόνες.

Παρουσιάζονται τραγούδια του συνθέτη από τους κύκλους τραγουδιών: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ, ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ.

Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ έχει θεωρηθεί κλασικό έργο του Δ. Μαραμή στο είδος του, καθώς η μελωδικότητα των τραγουδιών μένει αναλλοίωτη και άφθαρτη στο χρόνο. Βασικός ερμηνευτής του Σκοτεινού Έρωτα δισκογραφικά ήταν ο Μάριος Φραγκούλης ο οποίος τον παρουσίασε σε Ευρώπη και Αμερική. Κομμάτι του Σκοτεινού Έρωτα έχει ερμηνεύσει η Μαρία Φαραντούρη, αλλά και πολλοί άλλοι νέοι ερμηνευτές.

Η ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΉ ΗΛΙΚΙΑ αποτελεί τον έβδομο προσωπικό δίσκο του συνθέτη και την πρώτη δισκογραφική παρουσία του νέου ερμηνευτή Θοδωρή Βουτσικάκη. 

Το album χαρακτηρίστηκε ανάμεσα στους καλύτερους δίσκους του 2014 κι έλαβε διθυραμβικές κριτικές.

Ο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ αποτελεί μια πρωτοποριακή και μοντέρνα μουσική προσέγγιση του κλασικού αριστουργήματος της Κρήτης. Ο συνθέτης μελοποιεί με μοναδικά πρωτότυπο τρόπο τον ποιητικό λόγο του Β. Κορνάρου μεταδίδοντάς τον με αμεσότητα και καθαρότητα στο σύγχρονο ακροατή. Όπου παρουσιάστηκε απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές (SANI FESTIVAL, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΟ ΦΕΣΤΒΑΛ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, κ.α.) .