Το Μουσικό Σχολείο Λάρισας συνεχίζει το «Εικαστικό Φεστιβάλ»  προσφέροντας μία πλατφόρμα επικοινωνίας της τέχνης με το φιλότεχνο κοινό, αλλά και την ευκαιρία στους μαθητές του να έρθουν σε επαφή με μορφές της σύγχρονης τέχνης στο χώρο του σχολείου τους. Πρωτοτυπώντας  λοιπόν φέτος, προσκαλεί τους γονείς των μαθητών του να συμμετάσχουν σε έκθεση εικαστικών έργων που δημιουργούν οι ίδιοι στον ελεύθερο χρόνο τους.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του σχολείου στις αρχές Μαρτίου  2015 και  θα αφορά αποκλειστικά στην προβολή της καλλιτεχνικής –ερασιτεχνικής και μη- δημιουργίας  των γονέων καλλιτεχνών. 

Τα έργα: ζωγραφική, καλλιτεχνική φωτογραφία, κεραμική, μικρογλυπτά, εικαστικό κόσμημα ή χαρακτικά, θα πρέπει να παραδοθούν στο σχολείο έως 27  Φεβρουαρίου  μαζί με μια σύντομη περιγραφή του έργου (υλικά που χρησιμοποιήθηκαν και τίτλος) και ένα σύντομο βιογραφικό (μια παράγραφος).

Οι καλλιτέχνες – Γονείς του Μουσικού Σχολείου καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στα email του σχολείου mail@gym-mous-laris.lar.sch.gr ή mail@lyk-mous-laris.lar.sch.gr γράφοντας: «Συμμετοχή στην έκθεση Γονέων» και τα προσωπικά τους στοιχεία. Καταληκτική ημερομηνία: 27/2/2015.

Υπεύθυνοι:

Ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Λάρισας Σωτήριος Αναγνωστόπουλος ΠΕ08

Η καθηγήτρια Ιφιγένεια Σδούκου ΠΕ08