Κατηγορούμενος, για παράβαση καθήκοντος κατ΄εξακολούθηση και κατά συρροή, δικάζεται αύριο στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο συντονιστής διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του «Αχιλλοπούλειου» νοσοκομείου.

Ο ίδιος, που έχει τιμωρηθεί από τον τοπικό αλλά και τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο για παράβαση του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, είχε πιαστεί και το μακρινό 2004 με περίεργα τιμολόγια ορθοπεδικών υλικών, αλλά τα χρόνια της «ευμάρειας» ήταν περίπου αδιανόητο να τιμωρηθεί γιατρός νοσοκομείου για τέτοια θέματα. Μυαλό πάντως δεν φαίνεται να έβαλε, ούτε εκείνοι που τον αφήνουν στη θέση του. Οπότε ο γιατρός μάλλον ξαναέδρασε. Πριν λίγες μέρες «ράμπο» του ΣΕΥΥΠ έκαναν έφοδο στο νοσοκομείο του Βόλου κάνοντας φύλλο και φτερό τα τιμολόγια της κλινικής του ιδίου, αλλά και σχετικά έγγραφα που πήραν από την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας –Στερεάς, ύστερα από νέες καταγγελίες!

Οπότε αναμένεται σύντομα νέο πόρισμα και ίσως νέο πακετάρισμα για τα δικαστήρια. Μη σας φανεί πάντως περίεργο να επιστρέψει στη θέση του…

Κ.Τ.