Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Λάρισα για να πει το τελευταίο αντίο στην Ριρίκα Λαζοπούλου, την μητέρα του Λάκη και του Κώστα, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε ηλικία 85 ετών. Είχε υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς και νικήθηκε από τις μετεγχειρητικές επιπλοκές σε συνάρτηση με το προχωρημένο της ηλικίας της. 

Ανάμεσα στους συγγενείς και φίλους της Ριρίκας παρευρέθησαν και αρκετοί επώνυμοι  του καλλιτεχνικού χώρου, ηθοποιοί, επιχειρηματίες, και βέβαια οι συνεργάτες και φίλοι του Λάκη Λαζόπουλου.  Μεταξύ αυτών ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του kosmoslarissa.gr κατέφθασε στην Λάρισα με ελικόπτερο, η γνωστή τραγουδίστρια Χαρούλα Αλεξίου και στενή φίλη του Λάκη, ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής με τον δικό μας καλλιτεχνικό διευθυντή του Θεσσαλικού Θεάτρου Κώστα Τσιάνο, οι ηθοποιοί Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Φαίδων Κεφαλέας και Σταύρος Νικολαΐδης. Παρών στην κηδεία ήταν και ο δήμαρχος Λάρισας κ. Απόστολος Καλογιάννης. 

Στεφάνια στη μνήμη της μητέρας του Λάκη Λαζόπουλου έστειλαν, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, η οικογένεια Βαρδινογιάννη, ο Ευγένιος Σπαθάρης, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, οι συνεργάτες του Al Τσαντίρι News καθώς οι υπάλληλοι στο κανάλι Alpha. 

Η Χαρούλα Αλεξίου

Φαίδων Κεφαλέας - Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Γιάννης Σμαραγδής - Κώστας Τσιάνος

Ο επιχειρηματίας και πρόεδρος του ALPHA, Δημήτρης Κοντομηνάς

Στεφάνι και από τον Πρωθυπουργό