Σειρά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη να βρίσκεται αύριο στη Θεσσαλία στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας που θα πραγματοποιήσει ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 22ας  Νοεμβρίου για την ανάδειξη νέου αρχηγού του κόμματος.

Ο κ. Μεϊμαράκη θα μιλήσει αύριο Πέμπτη, στις 6.30 το απόγευμα,  σε ανοιχτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Διβάνη», αλλά η επίσκεψή του στην Θεσσαλία θα ξεκινήσει τυπικά στις 5 το απόγευμα από τα Φάρσαλα, όπου θα συναντηθεί με φίλους και μέλη του κόμματος σε Καφετέρια (Δημητρακόπουλος), ενώ στις 5.45 μ.μ. θα επισκεφθεί τον συνεταιρισμό «ΘΕΣγάλα ΠΙΕΣ». Στις 6.15 μ.μ. θα έχει συνάντηση με τα μέλη της ΝΟΔΕ στο «Διβάνη» και θα ακολουθήσει η ομιλία του.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ θα μεταβεί στον Βόλο όπου θα μιλήσει στις 8.30 μ.μ. στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειο».

Μεθαύριο Παρασκευή το πρωί θα επισκεφθεί την ΕΒΟΛ και μετά θα αναχωρήσει για Φαρκαδόνα όπου θα επισκεφθεί το Δημαρχείο. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στον μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο και εν συνεχεία θα βρεθεί στο Δημαρχείο Τρικάλων, ενώ θα έχει συνάντηση και με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων. Το πρόγραμμα επισκέψεων θα συνεχιστεί με επίσκεψη στο δημαρχείο της Πύλης και θα ακολουθήσει η Καλαμπάκα όπου θα έχει συνάντηση με τον μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ και κατόπιν θα πάει στο δημαρχείο Καλαμπάκας. Στην Καλαμπάκα επίσης ο κ. Μεϊμαράκης θα συναντηθεί με νεολαίους σε καφέ της περιοχής. Επίσης θα επισκεφθεί και τον Δήμο Μουζακίου αλλά και τον Δήμο Σοφάδων και την Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας. Η περιοδεία του πρόεδρου της ΝΔ στη Θεσσαλία θα κλείσει με ομιλία του στην Καρδίτσα στις 7.30 μ.μ. στο «Κιέριον».