Ως απόλυτη δικαίωση για τον ίδιο και την οικογενειακή του ιστορία, αποδέχτηκε την πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου για επιστροφή του στο ΠαΣοΚ και την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Λάρισας, ο Νίκος Φλώρος.

Ο πρώην βουλευτής, με το πλούσιο ακαδημαϊκό βιογραφικό αλλά και την εμπειρία της αγοράς, καθώς έχει θητεύσει σε μεγάλους ενεργειακούς ομίλους, δεν ξέχασε ποτέ τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε εκτός των ψηφοδελτίων του ΠαΣοΚ (συνολικά δέκα βουλευτές), τον Ιανουάριο του 2004, με εντολή του νέου, τότε, προέδρου Γιώργου Παπανδρέου. Προηγήθηκε μια κυβερνητική τροπολογία του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Πάχτα, για οικοπεδοποίηση μιας έκτασης του Πόρτο Καρράς, την οποία, πέραν του Λαρισαίου, συνυπέγραφαν άλλοι εννιά βουλευτές ( Ι. Ανθόπουλος, Σπ. Βούγιας, Κ. Διαμαντής, Θ. Κατσανέβας, Γ. Κίρκος, Π. Κουρουπλής, Χρ. Πάχτας, Ν. Στρατηλάτης, και Αλ. Χρυσανθακόπουλος). Κατά περίεργο τρόπο όλοι τους εκπαραθυρώθηκαν, παρά το γεγονός ότι η τροπολογία είχε την έγκριση του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, διότι, απλούστατα, αν δεν την είχε ο αρμόδιος υπουργός δεν θα μπορούσε καν να την καταθέσει.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Νίκος Φλώρος ήταν από εκείνους που βρίσκονταν πολύ κοντά στην οικογένεια Παπανδρέου. Άλλωστε είναι αυτός που πάντρεψε τον αδερφό του Γιώργου Παπανδρέου, τον Αντρίκο!

Σήμερα, δέκα χρόνια μετά, κάνει νέο πολιτικό ξεκίνημα, πάλι από το πολιτικό γραφείο του πατέρα του, στην Κουμουνδούρου 11

Kosmoslarissa.gr