Οι διοργανωτές του Διεθνούς Θεάτρου δρόμου Λάρισας, « Μικροί ήρωες» και «artfools», δίνουν τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα εθελοντικής απασχόλησης στην διοργάνωση ενός από τα πλέον πρωτοποριακά φεστιβάλ της Λάρισας, του Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Λάρισας.

 Με εφόδια  τις ικανότητες, την εμπειρία, τις γνώσεις και τη θετική τους διάθεση για συνεισφορά στην πόλη, και κυρίως στους μικρούς φίλους, οι εθελοντές μπορούν να συμμετάσχουν έμπρακτα στη διεξαγωγή του Φεστιβάλ, αποτελούντες πραγματικούς συνδιαμορφωτές της διοργάνωσης.

  Το πρόγραμμα εθελοντισμού θα περιλαμβάνει την μύηση στα βασικά βήματα διοργάνωσης ενός μεγάλου πολιτιστικού γεγονότος όπως, επικοινωνία και καταγραφή των θεατρικών ομάδων συμμετοχής, προετοιμασία της φιλοξενίας τους, συντονισμός των εκδηλώσεων, επικοινωνία ( γραφείο τύπου, blog, social media), γραφείο φιλοξενίας (υποδοχή, ενημέρωση), γραμματειακή υποστήριξη, φωτογραφική και οπτικοακουστική κάλυψη, προβολή, διοργάνωση προφεστιβαλικών events κ.α.

 Η ένταξη των εθελοντών στο οργανόγραμμα θα γίνει ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους, τον ελεύθερο χρόνο, και την εμπειρία τους από άλλα φεστιβάλ. Με τη λήξη του Φεστιβάλ θα λάβουν Βεβαίωση συμμετοχής και συστατική επιστολή.

  Για εκδήλωση ενδιαφέροντος χρειάζεται να συμπληρωθεί η αίτηση συμμετοχής.