Όποιος κυκλοφορεί στη Λάρισα διαπιστώνει τον τελευταίο καιρό ότι τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ αλλάζουν. Καινούριες, ίδιες σε όλα, φωτεινές επιγραφές και αλλαγές στο εσωτερικό των καταστημάτων με τοποθέτηση επίπλων στους ίδιους χρωματισμούς. Αρκετοί είναι και οι ιδιοκτήτες που μετακομίζουν σε νέα μεγαλύτερα ακίνητα.

Οι… ετοιμασίες αυτές δεν γίνονται τυχαία, καθώς στο εγγύς μέλλον θα υπάρχουν πέντε διαφορετικές εκδοχές πρακτορείων, που δεν θα έχουν καμία σχάση με τα παραδοσιακά, όπως προβλέπει ο νέος κανονισμός λειτουργίας τους που βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν την επίσημη εφαρμογή του.

Στις καινοτομίες πρέπει να συνυπολογιστεί η ξεχωριστή μέριμνα για το bingo, που αποκτά τα δικά του πρακτορεία, καθώς το παιχνίδι απαιτεί μεγάλους και αποκλειστικούς χώρους διεξαγωγής.

Έτσι θα υπάρχουν πέντε κατηγορίες πρακτορείων του ΟΠΑΠ ως εξής: απλά πρακτορεία εκτός χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος, Gaming Halls όπου θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά παιχνιδομηχανές, πρακτορεία μέσα σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, Bingo Halls διεξαγωγής του Τυχερού Παιγνίου Bingo Lotto σε χώρους υγειονομικού ή μη ενδιαφέροντος και μεικτά πρακτορεία. Καφές ή φαί με τζόγο, διαλέξτε…