Την μητέρα τους Ριρίκα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο θεραπευτήριο «Υγεία» των Αθηνών, σε ηλικία 85 ετών, αποχαιρετούν σήμερα στη Λάρισα ο Λάκης και ο Κώστας Λαζόπουλος με τις οικογένειές τους.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί στη μία μετά το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, ενώ μετά την ταφή θα ακολουθήσει και ο καθιερωμένος καφές της παρηγοριάς στο κέντρο «Συμπόσιο».

Η κηδεία της Ριρίκας Λαζοπούλου θα αποτελέσει την αφορμή για μια διαφορετική ημέρα σήμερα στο κέντρο της Λάρισας, καθώς θα υπάρξει συρροή επωνύμων από την Αθήνα, και ως εκ τούτου η προσοχή της αστυνομίας θα είναι αυξημένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kosmoslarissa.gr, στη Λάρισα θα έρθουν σήμερα γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, ηθοποιοί, επιχειρηματίες, και βέβαια οι συνεργάτες και φίλοι του Λάκη Λαζόπουλου.

Μεταξύ αυτών αναμένονται η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Χάρις Αλεξίου, ο Σταμάτης Φασουλής, η Χρύσα Ρώπα, ο Τάσος Παλατσίδης, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Άννα Βαγενά κ.α.

Βέβαιη θεωρείται επίσης και η άφιξη του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά. Ο τελευταίος, ως γνωστόν, είναι ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha μέσω του οποίου βγαίνει στο αέρα, τα τελευταία χρόνια, το πολυσυζητημένο και επιτυχημένο Αλ τσαντίρι Νιούζ…

Κ.Τ.