Την ερχόμενη Δευτέρα 27 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Τυρνάβου, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο, με θέματα ημερήσιας διάταξης :

Ψήφιση Σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασμού του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Τυρνάβου.

Κατανομή πιστώσεων Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων έτους 2015, για την κάλυψη έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων του Δήμου Τυρνάβου. (αριθ. 113/2015 & 141/2015 αποφάσεις Δ.Σ.).

Κατανομή επιχορήγησης ποσού από «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.». (αριθ. 106/2015 απόφαση Δ.Σ.).

Πρακτική άσκηση μαθητών ΕΠΑΣ Μαθητείας Λάρισας στο Δήμο Τυρνάβου.

Έγκριση εξωδικαστικού συμβιβασμού στην ένδικη διαφορά μεταξύ του Δήμου Τυρνάβου και της «ΤΕΔΡΑ Α.Τ.Ε. – Αναστασίου Παναγιώτης».

Έγκριση διενέργειας προμήθειας υγρών καυσίμων και ελαιολιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Τυρνάβου και των νομικών του προσώπων, για το έτος 2016.

Καθορισμός πιστώσεων (Κ.Α.) του Προϋπολογισμού του Δήμου Τυρνάβου, τρεχούσης χρήσεως, ως δεκτικές ενταλμάτων προπληρωμής.

Έγκριση ανατροπής ανάληψης υποχρέωσης δαπάνης έτους 2015.

Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του, στην Επιτροπή της παρ. 2 του άρθρου 3 του ν.2734/1999.

Ψήφιση πίστωσης για τη διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων στα πλαίσια της υλοποίησης των προγραμμάτων α) Καινοτομικές δράσεις για ανάπτυξη και απασχόληση στο Δήμο Τυρνάβου και β) Πρωτοβουλία για την κοινωνική ένταξη ευάλωτων ομάδων του Δήμου Τυρνάβου.

9η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού και 4η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Τυρνάβου, οικονομικού έτους 2015.

Έγκριση της αριθ. 13/2015 απόφασης του Δ.Σ. του Δεληχείου Ιδρύματος «Αντωνίου & Ευαγγελίας Δεληχά» που αφορά την Β΄ αναμόρφωση του προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2015.

Έγκριση της αριθ. 19/2015 ΑΔΣ της ΚΕΔΗΤ, που αφορά την υποβολή αίτησης συμμετοχής – δήλωσης προσφοράς, στην Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.), στα πλαίσια της αριθ. πρωτ. 2100/16-07-2015 πρόσκλησης ενδιαφέροντος, για τη χρηματοδότηση της δομής του Βρεφονηπιακού Σταθμού στη περιοχή «Αγ. Λαύρα» του Δήμου Τυρνάβου, της περιόδου 2015-2016.

Έγκριση της αριθ. 20/2015 ΑΔΣ της ΚΕΔΗΤ, που αφορά την εξουσιοδότηση νόμιμου εκπροσώπου ΚΕΔΗΤ για την υποβολή αίτησης συμμετοχής – δήλωσης προσφοράς, στην Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.), στα πλαίσια της αριθ. πρωτ. 2100/16-07-2015 πρόσκλησης ενδιαφέροντος, για τη χρηματοδότηση της δομής του Βρεφονηπιακού Σταθμού στη περιοχή «Αγ. Λαύρα» του Δήμου Τυρνάβου, της περιόδου 2015-2016.

Έγκριση της αριθ. 16/2015 ΑΔΣ του Δεληχείου Ιδρύματος «Αντωνίου & Ευαγγελίας Δεληχά», που αφορά την υποβολή αίτησης συμμετοχής – δήλωσης προσφοράς, στην Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.), στα πλαίσια της αριθ. πρωτ. 2100/16-07-2015 πρόσκλησης και εξουσιοδότηση του Προέδρου ως νόμιμου εκπροσώπου, για την έκδοση εγγυητικών επιστολών συμμετοχής από την Τράπεζα Πειραιώς.

Έγκριση της αριθ. 39/2015 ΑΔΣ του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Τυρνάβου (Ο.Κ.Π.Δ.Τ.) που αφορά τον ορισμό νομίμου εκπροσώπου στην υποβολή αίτησης συμμετοχής – δήλωσης προσφοράς, στην Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.), στα πλαίσια της αριθ. πρωτ. 2100/16-07-2015 πρόσκλησης και εξουσιοδότηση αυτού για την έκδοση εγγυητικής επιστολής συμμετοχής από την Τράπεζα Πειραιώς Τυρνάβου.

Έγκριση της αριθ. 15/2015 απόφασης ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τυρνάβου (ΚΕΔΗΤ), που αφορά την έγκριση του Απολογισμού Ταμείου και Διαχείρισης της Επιχείρησης, οικονομικού έτους 2014.

Έγκριση της αριθ. 16/2015 απόφασης ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τυρνάβου (ΚΕΔΗΤ), που αφορά την έγκριση – ψήφιση του Ισολογισμού και των Οικονομικών Καταστάσεων, οικονομικού έτους 2014.

Έγκριση διοργάνωσης της ετήσιας Γιορτής Κρασιού στον Αμπελώνα. – Ψήφιση πίστωσης.

Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικών χώρων κατά την διάρκεια της Γιορτής Κρασιού στον Αμπελώνα, έτος 2015.

Επί αιτήσεως του Δασαρχείου Λάρισας, με την οποία ζητά την παραχώρηση χρήσης χώρου για την στέγαση του Δασονομείου Τυρνάβου.

Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικού αγροτεμαχίου στην Δ.Κ. Τυρνάβου.

Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικών εκτάσεων για ανέγερση σταβλικών εγκαταστάσεων.

Καθορισμός θέσεων άσκησης στάσιμου υπαίθριου εμπορίου στο Δήμο Τυρνάβου.

Ανανέωση επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών.

Έκδοση νέων αδειών παραγωγών λαϊκών αγορών.

Επί αιτήσεως του κ. Κατσή Ιωάννη, με την οποία ζητά την διόρθωση στοιχείων δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Δένδρων.

Έγκριση ρυθμίσεων οδικής σήμανσης στο Δήμο Τυρνάβου (τοποθέτηση ρυθμιστικών πινακίδων).

Έγκριση της αριθ. 6/2015 μελέτης του έργου «Παρεμβάσεις Αναβάθμισης Χώρων Πολιτισμού Δ.Ε. Τυρνάβου».

Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση Κοινοχρήστων Χώρων».

Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Επιστέγαση Αποδυτηρίων Κλειστού Γυμναστηρίου».

Εισήγηση για έγκριση παρέκκλισης των διατάξεων του άρθρου 2 του Π.Δ. της 31-05-1985 (ΦΕΚ 270/Δ΄/1985) για την εγκατάσταση αγροτικού οικίσκου και την κατασκευή γεφυροπλάστιγγας από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Δένδρων «ΓΑΙΑ ΦΡΟΥΙΤ» στην περιοχή «σχολικό» της κτηματικής περιφέρειας Δένδρων Δήμου Τυρνάβου.