Υπογραφή σύμβασης για το έργο «1/15 ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ»

            Την 22-10-15 υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο «1/15 ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ» μεταξύ  της ΔΕΥΑ Λάρισας και της ΑΝΑΠΛΑΣΕΩΝ ΑΤΕ.

Το έργο είναι προϋπολογισμού μελέτης 360.000,00 ευρώ και συμβατικού ποσού 170.097,33 ευρώ, μετά την έκπτωση 52,75% στο διαγωνισμό.

Το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους της ΔΕΥΑ Λάρισας και περιλαμβάνει την κατασκευή αγωγών αποχέτευσης από σωλήνες PVC-U συμπαγούς τοιχώματος καθώς και την κατασκευή των φρεατίων προσαρμογής για την σύνδεση των οικοδομών. Οι αγωγοί θα κατασκευαστούν σε διάφορα σημεία του Δήμου Λαρισαίων ανάλογα με τις αιτήσεις των πολιτών. Είναι έργο που υλοποιείται κάθε χρόνο προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες των πολιτών για σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης.

Εκ μέρους της ΔΕΥΑΛ  υπέγραψε ο κ. Θεόδωρος Καφφές, αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της και εκ μέρους της εταιρείας ο κ. Ορφέας Πανάγος, Πρόεδρος του ΔΣ.

Παρέστησαν ο κ. Απόστολος Μπαλογιάννης, Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΛ και ο κ. Δημήτριος Μαργαρίτης αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αναδόχου εταιρείας.

Υπογραφή σύμβασης για το έργο «12/14 ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ»

Την 27-10-15 υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο «12/14 ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ» μεταξύ  της ΔΕΥΑ Λάρισας και του Ιωάννη Τσάτσιου ΕΔΕ.

Το έργο είναι προϋπολογισμού μελέτης 302.500,00 ευρώ και συμβατικού ποσού 163.350,01 ευρώ, μετά την έκπτωση 46% στο διαγωνισμό.

Το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους της ΔΕΥΑ Λάρισας και περιλαμβάνει την κατασκευή επεκτάσεων του δικτύου ύδρευσης της πόλης, την κατασκευή δικτύου ύδρευσης όπου λόγω ανάγκης κατασκευής έργων από Οργανισμούς Κοινής Ωφελείας απαιτείται η μεταφορά του δικτύου καθώς και την κατασκευή νέων παροχών, ανάλογα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας.

Οι αγωγοί ύδρευσης θα είναι από σωλήνες  πολυαιθυλενίου (PE) συμπαγούς τοιχώματος.

Εκ μέρους της ΔΕΥΑΛ  υπέγραψε ο κ. Θεόδωρος Καφφές, αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της. Παρέστη επίσης  ο κ. Απόστολος Μπαλογιάννης, Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΛ.

Προκήρυξη διαγωνισμού για το έργο «7/15 Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης οδού Βόλου»

  Την 17-11-15 θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός για το έργο «7/15 Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης οδού Βόλου», προϋπολογισμού μελέτης 463.000,00 ευρώ. Στα πλαίσια του έργου θα γίνει αντικατάσταση του αγωγού ύδρευσης της οδού Βόλου  ( από την Ηρώων Πολυτεχνείου έως την οδό Δικταίου Άρη), με αγωγό πολυαιθυλενίου τρίτης γενιάς 16 atm. και θα κατασκευαστούν νέες παροχές.

      Οι αγωγοί θα κατασκευαστούν χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στην υδροδότηση των κτιρίων. 

Εφόσον απαιτηθεί θα κατασκευαστεί και ορατό δίκτυο, για την προσωρινή υδροδότηση των 

κτιρίων, μέχρι την ολοκλήρωση του δικτύου.

Ταυτόχρονα θα κατασκευαστούν νέες παροχές ύδρευσης με αγωγούς από πολυαιθυλένιο, διατομής Φ50 στα νέα δίκτυα  Επίσης θα κατασκευαστεί, όπου απαιτείται, φρεάτιο εκκένωσης . Τα παλαιά δίκτυα θα καταργηθούν και θα απομονωθούν.