Η Επιτροπή Λαϊκής Αλληλεγγύης Ν. Λάρισας, που συγκροτήθηκε από το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, την ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και την Ενωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ), λειτουργεί με έδρα το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6, τηλέφωνο 2410 250708, FAX 2410 257758).

Στο πλαίσιο της δράσης της ανακοινώνει ότι στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, θα συγκεντρώνονται καθημερινά (πλην Σαββατοκύριακου) τις ώρες 9 π.μ έως 2 μ.μ και 7-9 μ.μ, τα παρακάτω είδη:

Α)  Τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως (αλεύρι, λάδι, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, διάφορα τρόφιμα σε κονσέρβες, κ.α)

Β) Φάρμακα που διατηρούνται εκτός ψυγείου, κυρίως (αντιυπερτασικά, αντιβιοτικά, αντιφλεγμονώδη, παυσίπονα, για διαβητικούς, για χρόνιες παθήσεις, κ.α).

Καλεί όλα τα σωματεία, τις Λαϊκές Επιτροπές και κάθε εργαζόμενο, επαγγελματία, αγρότη, συνταξιούχο, να συμβάλουν σ’ αυτήν την προσπάθεια, με ότι μπορούν σε είδος ή σε χρηματικό ποσό για να αγοραστούν τέτοια είδη.

Αυτά θα διατίθενται ανάλογα με τις ανάγκες και φυσικά σε ποσότητες που θα είναι δυνατόν να δοθούν, μέσω της καταγραφής που θα κάνουν τα σωματεία και οι Λαϊκές Επιτροπές σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη (άποροι, άνεργοι, απλήρωτοι, κλπ).