Με ομιλία του παραιτηθέντα αρχηγού της ΝΔ και υποψηφίου προέδρου του κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, συνεχίζεται το Σάββατο η Γενική Συνέλευση της Κέντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας που διεξάγεται στη Λάρισα. 

Η ΓΣ διεξάγεται στην πόλη το διήμερο 27 και 28 Νοεμβρίου και σε αυτή έχουν κληθεί να συμμετάσχουν ο Πρωθυπουργός, Υπουργοί, διοικητές φορέων, ασφαλιστικών ταμείων και Τραπεζών απ’ όλη τη χώρα. 

Οι εργασίες θα ξεκίνησαν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου με την κλειστή επιμελητηριακή συνέλευση για θέματα που αφορούν τη λειτουργία των Επιμελητηρίων, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τις προτάσεις για καλύτερη οργάνωση της δουλείας τους καθώς και την κοινή αντιμετώπιση κεντρικών οικονομικών θεμάτων.

Στη δεύτερη ημέρα της γενικής συνέλευσης, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υπουργοί, διοικητές φορέων, ασφαλιστικών ταμείων και Τραπεζών, εκπρόσωποι πρεσβειών, πανεπιστημιακοί και σημαντικοί οικονομικοί παράγοντες της χώρας, ενώ το παρών θα δώσει και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.