Την πόλη της Λάρισας θα επισκεφτεί την προσεχή Δευτέρα 12 Ιανουαρίου ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα έχει επαφές με στελέχη και υποψηφίους του κόμματος στην περιοχή, ενώ θα δώσει και συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Εν των μεταξύ ανακοινώθηκαν οι έξι πρώτοι του ψηφοδελτίου στο νομό της Λάρισας.

Πρόκειται για τους: Δεληχά Μιλτιάδη (Επιθεωρητή Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία), Ιατρίδη Σήφη (Έμπορο), Κατσούρα Νίκη (Λογίστρια), Μπαργιώτα Κώστα (Επιμελητή – ορθοπαιδικό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας), Πλίτση Ντίνο (Ηλεκτρολόγο Μηχανολόγο) και Συνάπαλο Ιωάννη (Ηλεκτρολόγο Μηχανολόγο). 

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Λάρισας «οι επερχόμενες εκλογές είναι αναμφίβολα οι τελευταίες της μεταπολίτευσης. Το παλαιό κομματικό σύστημα έχει εξαντλήσει τη δυναμική του καθώς δεν μπορεί πλέον να συνδυάσει το επιτακτικό αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για αλλαγή με τη διατήρηση και εξυπηρέτηση των μικροκομματικών συμφερόντων που συντηρεί και στα οποία στηρίζεται.

Κανένας δεν μπορεί να επιδιώκει να αλλάξει τη χώρα, αν δεν έχει αποδείξει την αξία του στην προσωπική και επαγγελματική του διαδρομή. Η προσπάθεια αυτή δεν είναι απλή, απαιτεί τη συστράτευση των καλύτερων και πιο ενεργών συμπολιτών μας που θα αναλάβουν το βάρος αλλά και την υποχρέωση να παραδώσουν μια πολύ καλύτερη Θεσσαλία και συνεπακόλουθα μια ισχυρότερη Ελλάδα στο τέλος της θητείας τους. Η μάχη αυτή απαιτεί πολύ περισσότερα από κομματικά ή επαναστατικά ένσημα. Το Ποτάμι θεωρεί απαραίτητο να δώσουν τον αγώνα αυτό άνθρωποι της κοινωνίας, επιτυχημένοι στο επάγγελμά τους, ενεργοί στους στόχους, τους οποίους έχουν στρατευτεί και αυτονόητα ακέραιοι στην προσωπική τους διαδρομή.

Οι Θεσσαλοί υποψήφιοι του Ποταμιού συγκεντρώνουν όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα. Στο ψηφοδέλτιο της Θεσσαλίας συμπεριλαμβάνονται πολίτες με αξιοσημείωτη προσωπική και επαγγελματική σταδιοδρομία που έχουν αποδείξει έμπρακτα όχι μόνο το ενδιαφέρον τους για τα κοινά, μακριά και πέρα όμως από τους παλαιοκομματικούς μηχανισμούς, αλλά κυρίως την ικανότητά τους να φέρουν σύντομα τα αναγκαία απαιτούμενα αποτελέσματα. Της Λαρίσης το Ποτάμι καλεί όλους τους Θεσσαλούς να κρίνουν αυστηρά το ψηφοδέλτιο και τις προτάσεις του. Κυρίως όμως καλεί όλους τους πολίτες της Θεσσαλίας να συγκρίνουν τις θέσεις και τη διαδρομή των υποψηφίων του Ποταμιού και να αποφασίσουν ρεαλιστικά και πραγματιστικά για το μέλλον τους και το μέλλον της Θεσσαλίας.