Την αυτεπάγγελτη προανάκριση από την πλευρά της αστυνομίας για όσα διαδραματίστηκαν στην συναυλία στο Πάνθεον Πλάζα, το βράδυ της Κυριακής, προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Κόσμος».

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας θα επιβάλει τα απαραίτητα πρόστιμα για την έλλειψη άδειας πραγματοποίησης της συναυλίας και θα στείλει το υλικό της προανάκρισης στη Δικαιοσύνη.

Για τον λόγο αυτό αναμένεται να υπάρξουν μαρτυρικές καταθέσεις των διοργανωτών, γονέων, παιδιών και λοιπών εμπλεκομένων.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Κ» στο χώρο εντός του εμπορικού κέντρου, ανάμεσα στις τζαμαρίες των καταστημάτων, περίπου 1.000 νεαρά παιδιά, κυρίως 9-15 ετών, στοιβάχτηκαν με κίνδυνο της ζωής τους για να παρακολουθήσουν την συναυλία του νεανικού συγκροτήματος Boys + Nois. Υπήρξαν ποδοπατήματα, λιποθυμίες, ενώ δύο κορίτσια μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομεία, καθώς τα μέτρα ασφαλείας ήταν ελάχιστα και η οργάνωση ακατάλληλη.

Χαρακτηριστικό των όσων συνέβησαν είναι το γεγονός ότι όταν, με την λήξη της συναυλίας, άδειασε ο χώρος, ανάμεσα στα πεσμένα αντικείμενα, μπουφάν, μαντήλια κ.λ.π. βρέθηκαν και τούφες γυναικείων μαλλιών, που σημαίνει ότι υπήρξαν ακόμα και συμπλοκές μεταξύ των νεαρών κοριτσιών…