Μια εκδήλωση αλληλεγγύης, συντροφικότητας και αγάπης πραγματοποιήθηκε σήμερα στο «Εργαστήρι Ζωής» του Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ Λάρισας, που στεγάζεται στο νεοκλασικό –διατηρητέο κτίριο στην οδό Μανωλάκη 11δ.

«Το Αποτύπωμα του Ανθρώπου» είναι ο σταθερός τίτλος της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και ήδη αγκαλιάστηκε από τους πολίτες με ιδιαίτερη θέρμη. Στο αναπαλαιωμένο ιστορικό κτίριο της οδού Μανωλάκη, όπου στεγάζεται πλέον το Κέντρο Πρόληψης,  η Λάρισα έγινε και πάλι μια μεγάλη παρέα. Οι πολίτες σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση δημιούργησαν μαζί «το πραγματικό αποτύπωμα του Ανθρώπου», αυτό της Αλληλεγγύης, της Αγάπης, της συλλογικότητας, του σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ζωή.

Την ίδια ώρα, οι συμμετέχοντες πρόσφεραν ό,τι μπορεί ο καθένας προκειμένου να εξασφαλίσουν το φαγητό των απόρων και αστέγων, μέσα από τα συσσίτια που πραγματοποιούνται από την ενοριακή συντροφιά του Αγίου Γεωργίου.

Στην εκδήλωση, όλη την ομορφιά έδωσαν και πάλι τα παιδιά και οι καλλιτέχνες της πόλης. Η παραμυθού Λένα Χαϊδούτη ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους στα μονοπάτια της ζωής μέσα από παραμύθια αγάπης , η χορωδία του 11ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας και το μουσικό συγκρότημα «Ηχος Γηγενής» πρόσφεραν μοναδικά ακούσματα στο κοινό .