Στις 27 Ιουλίου πληρώνονται οι εφημερίες των γιατρών του ΠΓΝΛ-ΓΝΛ για το πρώτο τρίμηνο του έτους,σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο διοικητής των νοσοκομείων της Λάρισας Κώστας Καραμπάτσας.

Αναλυτικά, δήλωσε τα εξής: "Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των Διοικητικών και Οικονομικών υπηρεσιών του ΠΓΝΛ, την άοκνη προσπάθεια της Ιατρικής Υπηρεσίας και του Επιστημονικού Συμβουλίου και με το εξαιρετικό πνεύμα συνεργασίας που επιδείχθηκε από όλους τους ιατρούς του ιδρύματος με πρωτεργάτες τους καθηγητές-διευθυντές των κλινικών, ένα βασικό πρόβλημα για τη λειτουργικότητα του νοσοκομείου βαίνει προς επίλυση.

Στις 27 Ιουλίου αποπληρώνονται οι εφημερίες του πρώτου τριμήνου, χάρη και στην εξαιρετικά ταχεία ανταπόκριση των υπηρεσιών του Ελεγκτικού Συνεδρίου, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. 

Προσδοκούμε στην άμεση ανταπόκριση των συλλογικών οργάνων των ιατρών για το θέμα της επίσχεσης, ώστε να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία  του νοσοκομείου και ιδιαίτερα του χειρουργικού τομέα .

Συνεχίζουμε ταυτόχρονα την εκκαθάριση και των εφημεριών του δεύτερου τριμήνου, ενώ τέλος ,στις 27 Ιουλίου θα πληρωθούν επίσης τα νυχτερινά και εξαιρέσιμα του λοιπού προσωπικού. 

Στις δύσκολες ημέρες για  τη χώρα μας και τους πολίτες, έχουμε μια επιπλέον υποχρέωση όλοι όσοι υπηρετούμε τη δημόσια υγεία να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παρέχουμε ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες σε όσους τις χρειάζονται".