Οι δύο τελευταίες παραστάσεις στο Θέατρο «Αυλή του Μύλου» της πρώτης περιόδου της επιτυχημένης παράστασης «Κάποτε στη Σμύρνη», θα δοθούν την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Αυγούστου.

Θα ακολουθήσει μικρή περιοδεία στην Αγιά (7/8), Κρανιά Ολύμπου (8/8) και για δεύτερη φορά φέτος, λόγω μεγάλης προσέλευσης του κοινού στο «Θέατρο Πλατάνια» Βελίκας την Κυριακή 9/8.

Μετά τεχνικοί και ηθοποιοί θα πάρουν τις άδειές τους, για να ξαναρχίσει η 2η Περίοδος από τις Συκεές της Θεσσαλονίκης (23/8, στο Δίον (24/4) στον Τύρναβο (25/8) και τέλος, οι παραστάσεις θα επαναληφθούν στο Θέατρο «Αυλή του Μύλου» μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου.

Η παράσταση εξακολουθεί να ενθουσιάζει το θεατρόφιλο κοινό και η φήμη της άρχισε να απλώνεται σε όλη την Ελλάδα.

Σοβαρές σκέψεις γίνονται, το «Κάποτε στη Σμύρνη» να ξαναπαιχτεί τον χειμώνα ώστε να δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παράσταση και οι μαθητές των Λυκείων και Γυμνασίων, μετά από επιθυμία πολλών εκπαιδευτικών.

Πάντως όλα δείχνουν πως η παράσταση που σκηνοθέτησε ο Κώστας Τσιάνος θα έχει μέλλον, αφού όσο περνάει ο καιρός, το ενδιαφέρον όσων θέλουν να ιδούν το έργο όλο και δυναμώνει.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Πόπη Πελτεκοπούλου,Τζίνη Παπαδοπούλου, Αλέξανδρος Τσακίρης, Μαρσέλα Λένα, Χρήστος Κορδελάς, Γιάννης Μπουραζάνας , Χριστίνα Βρακά, Άννα Κοκότη, Νίκος Ζαρκογιάννης και Αριστέα Στεργιούλη.