Απάντηση στη σημερινή ανάρτηση της ιστοσελίδας μας σχετικά με το ενδεχόμενο να είναι ο Ντίνος Διαμάντος υποψήφιος βουλευτής με το «ΠΟΤΑΜΙ», απέστειλε ο συντονιστής του κόμματος στη Λάρισα, Κώστας Μπαζάκης. Η απάντηση έχει ως εξής:

"Kύριοι

Η έγκριτη εφημερίδας σας δημοσίευσε πρόσφατα ότι ο κ. Ντίνος Διαμάντος έκανε αίτηση στο κίνημα  μας προκειμένου να μετέχει στις λίστες του κόμματός  μας στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές και η αίτησή του απερρίφθη.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο κ. Διαμάντος προτάθηκε από πολλούς εθελοντές του κινήματός μας  μέσο της ανοικτής διαδικασίας που δίνει την δυνατότητά σε οποιοσδήποτε εθελοντή να προτείνει τους υποψηφίους της αρεσκείας του.

Ο κ. Διαμάντος εκλήθη  από το κίνημα μας και όπως ορίζει η διαδικασία πέρασε από μια συνέντευξη όπως περάσανε και πολλοί άλλοι προτεινόμενοι.

Αν και το ψηφοδέλτιο του κινήματός μας είναι ακόμα υπό επεξεργασία ο κ. Διαμάντος μας τηλεφώνησε και αφού μας ευχαρίστησε για την τιμητική πρόταση των εθελοντών που τον προτείνανε μας δήλωσε πως σ΄ αυτή την χρονική στιγμή δεν θα επιθυμούσε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιό μας.

Σας παρακαλούμε στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας σας να κάνετε την σχετική διόρθωση.

Για το <<ΠΟΤΑΜΙ>>

Ο συντονιστής Λάρισας

Κώστας Μπαζάκης»

Απ: Το ερώτημα, γιατί  πέρασε από συνέντευξη ενώ δεν επιθυμούσε να είναι υποψήφιος, μάλλον αφορά τον ίδιο και όχι το κόμμα…

Διαβάστε την αρχική ανάσρτηση