Το νέο βιβλίο του Βαγγέλη Γεωργάκη με τίτλο "Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ" θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00 μμ στο βιβλιοπωλείο ΠΑΙΔΕΙΑ, Μεγ Αλεξάνδρου 6 στή Λάρισα.

Ο Βαγγέλης Γεωργάκης επανέρχεται με το καινούργιο του μυθιστόρημα «Ο Αγαπημένος ήρωας των παιδιών: Η προφητεία» κάτω από την εκδοτική στέγη των νεοσύστατων εκδόσεων Oasis.  «Ο Αγαπημένος ήρωας των παιδιών» αποτελεί αναμφίβολα το magnum opus του συγγραφέα που ήδη έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του με το μυθιστόρημα «Ακροβάτης του ονείρου» και τις συλλογές διηγημάτων «Ονειρεμένο φινάλε» και «Λυκόφως». 

Το νέο λογοτεχνικό δημιούργημα του Βαγγέλη Γεωργάκη αποτυπώνει τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα με αλληγορική μαεστρία καθώς ο πολυεπίπεδος χαρακτήρας του έργου προσφέρει απλόχερα πολλαπλές ερμηνευτικές προσεγγίσεις στον αναγνώστη.  Με αφορμή έναν καταραμένο, διαρκώς μεταβαλλόμενο πίνακα και τις ταυτόχρονες εξαφανίσεις μικρών παιδιών ο συγγραφέας ξεδιπλώνει έντεχνα υπό τον μανδύα της αστυνομικής πλοκής και του ψυχογραφικού θρίλερ τις περιπέτειες των ηρώων του αλλά και τις ζοφερές εικόνες μιας Ελλάδας που εξακολουθεί να πληγώνει και να πληγώνεται αναζητώντας διακαώς το λυτρωτικό φως. 

Ψυχογραφικό θρίλερ; Αστυνομική περιπέτεια; Ποιητική αλληγορία;Κοινωνικο-πολιτική καταγγελία; Σκοτεινή παράσταση; Ονειρικό ταξίδι αυτογνωσίας; Ηρωικό παραμύθι;  Όπως και να χαρακτηρίσει κανείς τον «Αγαπημένο ήρωα των παιδιών» ένα μόνο είναι σίγουρο: Το μυθιστόρημα αυτό θα σας καθηλώσει! 

Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Γιώτα Φώτου και ο ίδιος ο συγγραφέας