Η αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, γέμισε από παιδικές φωνές και γέλια, στο πλαίσιο της παράστασης Θεάτρου Σκιών «Η Μετάλλαξη του Καραγκιόζη», που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, από το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ σε συνεργασία με το Θέατρο Σκιών του κ. Θωμά Χάρμπα. 

Οι μικροί, αλλά και οι μεγάλοι, φίλοι του Καραγκιόζη διασκέδασαν με την ψυχή τους με τον αγαπημένο τους ήρωα, την Αγλαΐα, τα κολλητήρια τους, τον Χατζιαβάτη, τον Μορφονιό, τον Μπάρμπα - Γιώργο και τον Πασά. Στη διάρκεια της παράστασης, τα παιδιά προσπάθησαν με τις φωνές τους, να σώσουν τον Καραγκιόζη και την παρέα του από τις “πονηριές” του Πασά και από το τέρας που μεταμόρφωσε τον καημένο τον Καραγκιόζη σε … γάιδαρο!

Η καλύτερη στιγμή των παιδιών, όταν στο τέλος της παράστασης ο κ. Θωμάς Χάρμπας τους κάλεσε στη σκηνή για να τους δείξει από κοντά πώς παίζεται μια παράσταση Θεάτρου Σκιών. 

Και τα χαμόγελα μεγάλωσαν, όταν βγαίνοντας από την αίθουσα, τα μέλη του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, τους περίμεναν για να τους χαρίσουν μία από τις φιγούρες της παράστασης, που με αγάπη και μεράκι κατασκεύασαν για τα παιδιά. 

Για όλα αυτά τα χαμόγελα, το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ευχαριστεί θερμά τον Ηθοποιό Θεάτρου Σκιών, κ. Θωμά Χάρμπα, ο οποίος πραγματοποίησε αφιλοκερδώς τη συγκεκριμένη παράσταση, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, κ. Παναγιώτη Σάπκα, για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.