Tην Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015, εορτή του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του θαυματουργού, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός της πόλεως μας, στη συνοικία Ιπποκράτη.

Τη Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου παραμονή της εορτής, στις 6:30μ.μ.το απόγευμα θα ψαλεί ο πανηγυρικός εσπερινός μετ`αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ.Ιγνατίου.

Την Τρίτη το πρωί, ανήμερα της εορτής απο τις 7:00π.μ. θα ψαλεί ο όρθρος και θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και το Ύψωμα του Αγίου.

Το απόγευμα της Τρίτης στις 5:00 μ.μ. θα ψαλεί ο Μεθεόρτιος Εσπερινός, η παράκλησις του αγίου και στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος του Αγίου.

Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου το πρωί από τις 7:30π.μ.θα ψαλεί ο όρθρος   και η Θεία Λειτουργία επι τη εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρος Βλασίου.

Καλούνται οι φιλακόλουθοι και φιλάγιοι πιστοί να προσέλθουν στίς Ιερές αυτές Ακολουθίες και να εκζητήσουν την βοήθεια και την προστασία του Αγίου Χαραλάμπους του θαυματουργού.

Κατά την διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών θα τεθεί σε προσκύνηση μικρό τεμάχιο του Ιερού και Χαριτόβρυτου λειψάνου του Αγίου Χαραλάμπους του  Θαυματουργού.