Ο υποψήφιος με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη Λάρισα, Φίλιππος Σαχινίδης, μιλώντας στον realfm απάντησε μεταξύ άλλων και στο ερώτημα αν πιστεύει ότι μπορούν να ανατραπούν τα δημοσκοπικά ποσοστά του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών την Κυριακή στην κάλπη.

«Η καλύτερη δημοσκόπηση είναι αυτή που πραγματοποιούμε εμείς στις καθημερινές μας επαφές με τους πολίτες οι οποίοι νιώθουν ότι η δημιουργία του Κινήματος τους έδωσε φωνή, τους έδωσε έκφραση και γι΄ αυτό είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι όχι μόνο ότι θα μπούμε μέσα στη Βουλή, αλλά ότι θα κάνουμε μία έκπληξη και θα είμαστε εκείνη η επίδοση που θα συζητηθεί το βράδυ των εκλογών», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σαχινίδης.

Στο ερώτημα αν υπάρχει περίπτωση επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ αν δεν κυλήσουν ομαλά τα πράγματα στις εκλογές ο κ. Σαχινίδης: «Ξεκινούμε μία προσπάθεια για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Και δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε ό,τι κι αν γίνει και σας διαβεβαιώνω όχι εγώ, αλλά οι εκατοντάδες χιλιάδες των πολιτών που αποστασιοποιήθηκαν από τον χώρο τον πολιτικό που τους εξέφραζε για πολλά χρόνια. Δεν είναι διατεθειμένοι, έστω και κατ’ ελάχιστο, να αφήσουν το ενδεχόμενο να μην εκπροσωπηθεί το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην Βουλή».

Κιθάρα ξέρει ο Φίλιππος;