Θέμα χρόνου, όπως υποστηρίζει η δημοτική Αρχή, είναι το ξεμπλοκάρισμα της οδού Σάκη Καράγιωργα, από την Αεροδρομίου έως την παλιά Εθνική οδό. 

Μετά αλλεπάλληλες συσκέψεις, τόσο με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, που έχει και την ευθύνη του έργου, όσο και με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους κι ενώ αναμένεται  η απόφαση του Εφετείου για τον καθορισμό της τελικής τιμής της απαλλοτρίωσης, η δημοτική αρχή κατέθεσε στους ενδιαφερομένους, πρόταση, για την καταβολή των αποζημιώσεων.

Αν η προτεινόμενη συμφωνία καταλήξει επιτυχώς, το έργο θα ξεμπλοκάρει άμεσα, σε διαφορετική περίπτωση θα αποφανθεί το Εφετείο. Να σημειώσουμε ότι και η οδός Σανδράκη, από την ΔΕΥΑΛ μέχρι το Αλκαζάρ, προχωράει, με το κυρίως μέρος του δρόμου να έχει ασφαλτοστρωθεί. Αυτή την περίοδο εκτελούνται εργασίες για τη διαμόρφωση των πεζοδρομίων ενώ απομένουν και τα σημεία που ο δρόμος θα «κουμπώσει» με τις οδούς Κοζάνης και Λαγού.

Βέβαια από την μεριά της ΔΕΥΑΛ το ζήτημα είναι πιο σύνθετο αφού έχει προγραμματιστεί και η κατασκευή κυκλικού κόμβου. Άιντε να τελειώνουμε να ανασάνει η πόλη…