Μια νέα χρονιά δραστηριοτήτων αρχίζει για την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων με επίκεντρο το Μύλο του Παππά.

Το ιστορικό κτιριακό συγκρότημα της πόλης, που καταφέραμε τη χρονιά που πέρασε, να γίνει καθημερινός πόλος έλξης όλων των πολιτών, χώρος έκφρασης, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας, αξιοποιώντας τις υποδομές του για την ανάπτυξη δράσεων πολιτιστικής δημιουργίας και καινοτομίας.

Όλα αυτά δεν τα καταφέραμε μόνοι μας, αλλά σε αγαστή συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς, συλλόγους, συλλογικότητες, ομάδες καλλιτεχνών, μεμονωμένους καλλιτέχνες, κοινωνικές επιχειρήσεις, επιστήμονες, ελεύθερους επαγγελματίες του δημιουργικού τομέα και άλλους.

Διοργανώθηκαν μικρά και μεγάλα φεστιβάλ, λειτούργησαν εργαστήρια για νέους, παιδιά και ενήλικες, πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικοί κύκλοι και σεμινάρια τεχνών και τεχνολογίας, παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, λογοτεχνικές βραδιές, μαθήματα χορού και εναλλακτικές δραστηριότητες αναψυχής.

Αυτά, κι ακόμη περισσότερα, θέλουμε να συμβούν και φέτος. 

Περιμένουμε νέες προτάσεις για συνεργασίες, για να συνεχίσει ο Μύλος του Παππά να είναι μια κυψέλη πολιτισμού, τόπος συνάντησης καλλιτεχνών και φιλοθεάμονος κοινού, χώρος χαράς και δημιουργίας.

Μύλος, ανοιχτός σε όλους! (Γεωργιάδου 53 | adhm6@larissa-dimos.gr | 2410 614449)