Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη έχει προχωρήσει από το πρωί της Δευτέρας η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας με αφορμή την αναμενόμενη κίνηση των οχημάτων λόγω του εορταστικού τριημέρου.

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης αφορούν στο τμήμα της από τα διόδια Πυργετού έως τη διασταύρωση του Ομολίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ και στο ρεύμα προς Αθήνα.

Όπως τονίζεται, «αποφασίστηκε η αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού έως τη διασταύρωση Ομολίου, αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα το οποίο θα οριοθετηθεί με την τοποθέτηση ερυθρών κώνων.

Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας – Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ μετά τη διασταύρωση Ομολίου, ενώ τα οχήματα που κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη θα εισέρχονται στη Ν. Ε. Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου, σύμφωνα με τις προσωρινές πληροφοριακές ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν».