Τις επόμενες μέρες λήγουν οι προθεσμίες για Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών που αφορούν τους εκπαιδευτικούς. Πρόκειται για τα ΜΠΣ «Επιστήμες της Αγωγής – Εκπαίδευση με Χρήση Νέων Τεχνολογιών» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου καθώς και για το «Παιδαγωγικό Παιχνίδι και Παιδαγωγικό Υλικό στην πρώτη παιδική ηλικία» του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Για το πρώτο η προθεσμία λήγει αύριο Παρασκευή 24 Απριλίου ενώ μεγαλύτερο περιθώριο έχουν όσοι ενδιαφέρονται για το ΜΠΣ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς η καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων είναι η 30η Απριλίου.

Επίσης μέχρι τις 30 Απριλίου ταχυδρομικά γίνονται δεκτές οι αιτήσεις του ΜΠΣ του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών -Θεωρία, Πράξη και Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου. Όσοι πάνε στη Γραμματεία μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι και τις 7/5.

Στις 30 Απριλίου είναι και η καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων για το ΜΠΣ του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή» στις κατευθύνσεις:

α) Ειδική Αγωγή και Ενταξιακή Πράξη, και

β) Μαθησιακές Δυσκολίες 

newsbeast.gr