Μπορεί το facebook και γενικότερα τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης να οδηγούν στην αποξένωση του ατόμου, όπως αναφέρουν κατά καιρούς διάφορες έρευνες, αλλά μια ομάδα Λαρισαίων χρηστών του facebook αποφάσισε να αποδείξει το αντίθετο.

Δημιούργησαν μια εκδήλωση, στην οποία προσκάλεσαν φίλους και γνωστούς τους, όπου κανονίστηκε ένας καφές για γνωριμία όλων αυτών των μελών που, ναι μεν, ήταν φίλοι στο δημοφιλές μέσο δικτύωσης αλλά προσωπικά δεν γνωριζόντουσαν.

Το αποτέλεσμα ήταν να μαζευτούν γύρω στα 100 άτομα, άγνωστα μεταξύ τους, στο ραντεβού αυτό, να γνωριστούν από κοντά και να ανταλλάξουν απόψεις. Μάλιστα ο καφές αυτός εξελίχθηκε σε οινοποσία αργότερα, όπου το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Το επόμενο βήμα των Λαρισαίων χρηστών facebook ήταν να δημιουργήσουν μια ομάδα, στην οποία θα κανονίζονται τέτοιου είδους συναθροίσεις, για όσους Λαρισαίους θέλουν να αφήσουν τα πληκτρολόγια και να βγουν προς τα έξω… Όπως λέγεται και η ομάδα που δημιούργησαν «Η ζωή θέλει γλέντι, κέφι και Προδέρμ» και όσοι πιστοί, προσέλθετε…