"Πάνω από όλα η πατρίδα μας πάνω από όλα ο ελληνικός λαός. Αυτό σας ζητώ να πείτε στους φίλους σας", ανέφερε κατά την έναρξη της αποψινής προεκλογικής ομιλίας του στην Λάρισα ο Πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Στο πλαίσιο αυτό ο αρχηγός της ΝΔ ενώπιον αρκετών Λαρισαίων που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία να τον ακούσουν, επανέλαβε πως η κοινωνία "στέλνει μηνύματα συνεννόησης", απευθύνοντας ένα μετεκλογικό προσκλητήριο για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

"Σε όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ή απείχαν από τις προηγούμενες εκλογές ζητώ να μας ακούσουν και να μας συγκρίνουν", τόνισε από την εξέδρα που στήθηκε στην πλατεία Ταχυδρομείου και προσέθεσε: "Εμείς ζητάμε να μας ακούσουν, όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Να δουν οι Έλληνες πολίτες ψηφοφόροι ποιο κόμμα μπορούν να εμπιστευθούν. Γιατί αν γίνει αυτό η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές του Σεπτέμβρη".

Περαιτέρω επανέλαβε το μήνυμά του προς τους πολίτες να πάνε στις κάλπες με καθαρή κρίση, "ανεπηρέαστοι από την λάσπη". "Υπηρετούμε την ενότητα και την ομοψυχία, το αποδεικνύουν οι ιδέες μας, οι πολιτικές μας και οι σημερινές μας θέσεις" υπογράμμισε ο κύριος Μεϊμαράκης, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε ότι: "Πρόοδος δεν είναι ο λαϊκισμός και οι κάλπικες υποσχέσεις που ακούσαμε τον Γενάρη, αλλά η αλήθεια".

Στο πλήθος βρέθηκαν και αρκετά στελέχη από τη θεσσαλική ΝΔ, όπως οι Λαρισαίοι Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, οι Τρικαλινοί Κώστας Σκρέκας, Ηλίας Βλαχογιάννης και Θανάσης Λιούτας, η Ζέττα Μακρή από τον Βόλο και ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος.

Το απόγευμα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συναντήθηκε με τον Κώστα Αγοραστό.

Δείτε εικόνες από τη συγκέντρωση στην πλατεία Ταχυδρομείου: