Κάλεσμα προς όλους του Λαρισαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να παραβρεθούν στην 10 η Πανελλήνια Αγροτική έκθεση έκανε μέσω συνέντευξης τύπου σήμερα ο δήμαρχος Λαιρισαίων κ. Απ. Καλογιάννης.

Όπως σημείωσε ο δήμαρχος, η έκθεση  είναι ένας θεσμός που πραγματοποιείται στο κέντρο της αγροτικής παραγωγής της χώρας, στον οποίο θα συμμετέχουν εκθέτες από τον Έβρο μέχρι την Νότια Ελλάδα.

 Οι εκθέτες θα αναπτύξουν τα εκθέματα τους σε ένα χώρο 10.000 τμ, γεγονός που δείχνει την δυναμική της συγκεκριμένης έκθεσης., δηλωσε ο δήμαχος Λαρισαίων.

Ο κ. Καλογιαννης τόνισε πως ως δημοτική αρχή φιλοδοξεί να αναβαθμίσει την συγκεκριμένη έκθεση, ενώ σημείωσε πως τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά σχετικά με την συμμετοχή.

Να σημειώσουμε πως στα αυριανά εγκαίνια στις 6:00 μμ θα παραβρεθεί ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης κ. Βαγγέλης Αποστόλου, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα θα μιλήσει σε κτηνοτρόφους -αγρότες.

Ο κ. Καλογιάννης στη συνέντευξη τύπου ήταν πλαισιωμένος από την αρμόδια αντιδήμαρχο Δέσποινα Αράπκουλε και τον συνεργάτη του Περικλή Καμάρη, ο οποίος μετείχε στη διοργάνωση της 10ης Γεωργικής, Περιβαλλοντικής και Περιβαλλοντικής Έκθεσης.