Ξεκινάει από αύριο Δευτέρα 17 Αυγούστου το πρόγραμμα δωρεάν θαλασσινών λουτρών που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων για τους ηλικιωμένους μέλη των ΚΑΠΗ που έχουν πραγματοποιήσει προληπτικό ιατρικό έλεγχο και μπορούν να συμμετέχουν στα λουτρά.

Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση θα διαρκέσει από τις 17 έως 21 Αυγούστου για το Α΄ Β΄ Γ΄ & Δ΄ ΚΑΠΗ και η δεύτερη φάση από 24 έως 28 Αυγούστου για το 5ο ΚΑΠΗ καθώς και τα ΚΑΠΗ Γιάννουλης, Φαλάνης, Τερψιθέας.

Τα ακριβή σημεία αναχώρησης ανά ΚΑΠΗ έχουν ως εξής: Α΄ ΚΑΠΗ από Σωκράτους στο ύψος του Σούπερ Μάρκετ Μαρινόπουλου, Β’ KΑΠΗ από πλατεία Νεάπολης , πλατεία Φιλιππούπολης. Κεντρικό ΚΑΠΗ (Λαγού & Κραννώνος), Γ’ ΚΑΠΗ από Ηρώων Πολυτεχνείου (απέναντι από το ΚΑΠΗ), Δ΄ ΚΑΠΗ από Φαρσάλων, Ε΄ ΚAΠΗ από το κεντρικό ΚΑΠΗ που βρίσκεται επί της οδού Κάρλας &Λαζαρίδη, ΚΑΠΗ Τερψιθέας από το ΚΑΠΗ,ΚΑΠΗ Γιάννουλης από το ΚΑΠΗ, ΚΑΠΗ Φαλάνης από το ΚΑΠΗ (ώρα αναχώρησης 8:00 πμ και επιστροφής 3 μμ.). Οι ηλικιωμένοι θα συνοδεύονται από κοινωνική λειτουργό, νοσηλεύτρια και γυμνάστρια.