Η φιλόξενη Γωνιά του Παραμυθιού περιμένει όλα τα παιδιά αυτές τις γιορτές. στον 3ο όροφο του κεντρικού κτιρίου στο Μύλο του Παππά (από προνήπια μέχρι δημοτικού σχολείου).

Σε ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

"Η Θεατρική Ομάδα Έκφραση σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, καλούν τα παιδιά να φέρουν το μαξιλαράκι τους και να ακούσουν το παραμυθάκι τους, δίπλα σ' ένα τζάκι κι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η αρχή έγινε το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου με το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά “Ένα δέντρο μια φορά”

Μετά την αφήγηση τα παιδιά ζωντάνεψαν το παραμύθι με το δικό τους τρόπο και στόλισαν το δέντρο με τα δικά τους ξεχωριστά στολίδια που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο και να γίνει καλύτερος!

Το ίδιο μπορούν να κάνουν τις εξής ημερομηνίες στις 18:30, κάθε φορά με διαφορετικό παραμύθι και πολύ παιχνίδι, με αγάπη και φαντασία από την ομάδα Έκφραση:

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου και Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου.

Κόκκινη κλωστή δεμένη... μύθι μύθι παραμύθι, το κουκί και το ρεβίθι... φέρε εσύ μαξιλαράκι, κάτσε κι άκου το παραμυθάκι.

Είσοδος ελεύθερη

Μην ξεχάσεις να φέρεις το μαξιλαράκι σου!"