Το Επιμελητήριο Λάρισας, σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρεία συμβούλων ανάπτυξης Manager’s Office (www.managersoffice.net) θα διοργανώσουν σεμινάριο Ανάπτυξης Πωλήσεων σε Χονδρική – Β2Β, διάρκειας 3 ωρών, την Πέμπτη 25/02/2016, 16:00 – 19:00 (Παπακυριαζή 44, 2ος όροφος).  

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρουσιαστούν εφαρμοσμένες και ενδεδειγμένες διαδικασίες για το άνοιγμα στην εγχώρια αγορά και του δικτύου πωλήσεων καθώς επίσης, και όλο το κύκλωμα ανάπτυξης. Πιο συγκεκριμένα, το άνοιγμα στην Ελληνική αγορά προϋποθέτει στρατηγική και μεθοδευμένες κινήσεις καθώς και την ενηλικίωση του κάθε υποψήφιου πελάτη πριν το τελικό deal. Έτσι, λοιπόν, θα αναπτυχθούν όλα τα βήματα της στρατηγικής (pre sales, sales, ordering + cross selling).

Το Επιμελητήριο, στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας, εξασφαλίζει στα μέλη του το παραπάνω σεμινάριο, αξίας 150 ευρώ/ άτομο, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.  

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής παρακαλούμε να απευθύνεστε στο Επιμελητήριο Λάρισας (Παπακυριαζή 44) και στο τηλέφωνο 2410 255388, εσωτ. 110 ή στο email info@larissa-chamber.gr. 

Παρακαλούμε, όπως δηλώσετε άμεσα το ενδιαφέρον σας να παρευρεθείτε στο σεμινάριο, επικοινωνώντας με το Επιμελητήριο στα παραπάνω στοιχεία, ώστε να σας αποσταλεί η Ονομαστική Πρόσκληση Παρακολούθησης.