Την καθιερωμένη βασιλόπιτα των Λεσχών Πολιτισμού, των τμημάτων Αθλητικών Ακαδημιών και των σχολών εκμάθησης αθλημάτων του Δήμου Λαρισαίων, έκοψε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

 

Εκατοντάδες παιδιά, που μετέχουν στα προγράμματα, που υλοποιεί η Αντιδημαρχία Παιδείας Αθλητισμού παρακολούθησαν δωρεάν,  την παράσταση «Ο Καραγκιόζης στο Πανηγύρι» (από τον θίασο Αθανασίου), ενώ αμέσως μετά  ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Αλέξης Μπατζανούλης, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης, δημοτική σύμβουλος κ. Ασπα Σουλούκου, ο γενικός γραμματέας του Δήμου κ. Γιάννης Ταφύλλης και η διευθύντρια Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Στ. Μπαξεβάνου έκοψαν την πίτα.

 

Ο δήμαρχος Λαρισαίων στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στη λειτουργία των Λεσχών και των αθλητικών προγραμμάτων του δήμου, υπογραμμίζοντας ότι η νέα δημοτική αρχή έβαλε  τάξη στο τρόπο λειτουργίας των προγραμμάτων, συμπληρώνοντας πως ο Δήμος Λαρισαίων «επενδύει» στον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

 Σημειώνεται ότι οι  δέκα τυχεροί της βασιλόπιτας κέρδισαν αθλητικούς σάκους και μπάλες.