Εκοιμήθη εν Κυρίω την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015, ο ποληός και ευλογημένος ιερέας του Θεού του Υψίστου, πρωτοπρεσβύτερος π.Γεώργιος Παπαδόπουλος, συνταξιούχος εφημέριος της ενορίας της Αναλήψεως του Σωτήρος Λαρίσης, σε ηλικία 84 ετών.
Ο μακαριστός ιερέας γεννήθηκε στην Ευξεινούπολη Αλμυρού στις 24 Ιουνίου 1930, χειροτονήθηκε Διάκονος και Πρεσβύτερος το 1966, από τον μακαριστό Μητροπολίτη Γρεβενών κυρό Χρυσόστομο και εποίμανε τον λαό του Θεού τόσο στα Γρεβενά, όσο και στην Λάρισα και στην ενορία των Νέων Καρυών, με την καλοσύνη της καρδίας του, τον ένθεο ζήλο του, την μεγάλη αγάπη του προς την Αγία μας Εκκλησία, ενώ στην νεοιδρυθείσα τότε ενορία της Αναλήψεως Λαρίσης επετέλεσε μεγάλο και σπουδαίο έργο και συνέβαλε τα μέγιστα στην ολοκλήρωση του Ιερού Ναού και στην κατασκευή μεγάλου πνευματικού κέντρου.  Είχε δύο παιδιά και  πέντε εγγόνια, τα οποία απέκτησε με την μακαριστή πρεσβυτέρα του Πηνελόπη, την οποία προ ετών προέπεμψε προς την Βασιλεία των Ουρανών.
Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεσθεί το Σάββατο 10 Ιανουαρίου,  το πρωί στις 11.30 από τον Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Σωτήρος, ενώ την Παρασκευή το απόγευμα στις 8 μ.μ.  θα τελεσθεί η νεκρώσιμος παννυχίδα εις κεκοιμημένον Ιερέα, στην ενορία του, στην Ανάληψη.